. Może ktoś wie...
18 marca 2009 11:28 | ID: 17443
18 marca 2009 12:02 | ID: 17452
19 marca 2009 08:34 | ID: 17514
19 marca 2009 12:46 | ID: 17523
19 marca 2009 15:45 | ID: 17541
5 czerwca 2009 12:18 | ID: 28199
.
13 lipca 2010 09:51 | ID: 249648
13 lipca 2010 10:15 | ID: 249654
Zresztą chyba jak wszystko
13 lipca 2010 10:17 | ID: 249655
13 lipca 2010 10:27 | ID: 249657
13 lipca 2010 10:40 | ID: 249659
13 lipca 2010 11:15 | ID: 249676
Właściwości marchwi:
13 lipca 2010 11:17 | ID: 249677
13 lipca 2010 16:12 | ID: 249915
13 lipca 2010 16:37 | ID: 249924
Ubić pianę z białek. Dalej ubijać, stopniowo dodając cukier i po jednym żółtku. Dodać olej, marchew i mąkę wymieszaną z resztą składników.
Piec na blaszce o wymiarach 20 x 35 cm przez około 30 minut w temperaturze 180 stopni.
Po przestudzeniu polać polewą czekoladową. Rozpuścić czekolady i masło w kąpieli wodnej, wymieszać. Polać ciasto.
* ciasto można przekroić wzdłuż i przełożyć dowolnym kremem, np. budyniowym
Smacznego :)

13 lipca 2010 16:37 | ID: 249925

13 lipca 2010 16:38 | ID: 249926

31 lipca 2010 13:33 | ID: 262561
31 lipca 2010 14:46 | ID: 262597
31 lipca 2010 15:52 | ID: 262610
Ubić pianę z białek. Dalej ubijać, stopniowo dodając cukier i po jednym żółtku. Dodać olej, marchew i mąkę wymieszaną z resztą składników.
Piec na blaszce o wymiarach 20 x 35 cm przez około 30 minut w temperaturze 180 stopni.
Po przestudzeniu polać polewą czekoladową. Rozpuścić czekolady i masło w kąpieli wodnej, wymieszać. Polać ciasto.
* ciasto można przekroić wzdłuż i przełożyć dowolnym kremem, np. budyniowym
Smacznego :)

Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!