Paulina Mieszczak 2019.01.05 13:26
Niby nic nowego, bo i bez raportu było wiadomo, że te świństwa jest wszędzie na tony, ale i tak przerażające...
37.47.*.* 2019.01.05 08:52
Nie sądzę, żeby ktokolwiek podawał dzieciom margarynę
2.101.*.* 2019.01.04 22:09
Nie wszystkim jest obojętne co jedzą. Niestety z taką ilością chemii w żywności to uważam, że ani dwa ani trzy pokolenia sobie nie poradzą.
31.0.*.* 2019.01.03 23:53
Żywność przetworzona,....smacznego!
37.248.*.* 2019.01.03 22:36
Gdyby wrócić do tradycyjnego sposobu przyrządzania źywności to nie udałoby się jej przechować w dłuższym okresie czasu. Gdyby nie środki chemiczne, antybiotyki i gmo, to źywności byłoby o 50-60% mniej. Jedno z drugim spowodowałoby jej deficyt dla 50% z nas. Mówiąc bardziej obeazowo oraz przyjmując zasadę wspomaganie się wzajemne w biedzie, to bez tego ww. swinstwa to w skali globalnej 30% z nad zmarłoby z głodu. Na raka tylu nie umiera a poza tym organizmy źywe mają zdolności adaptacyjne i za 2, 3 pokolenia te trucizny nie będą nam już tak zagrażać, gdyż organizmy znajdą sposób na i h przyswojenie lub neutralizację. A co do tego raportu. No cóż mędrkowanie, którym nikt naprawdę się nie przejmie (poza dziennikarzami, którzy piszac o nim zarobią na dobrą wierszówkę.
5.172.*.* 2019.01.03 21:17
ooooo! NIK się obudził! Czyli jednak ludzie się budzą! :))
95.90.*.* 2019.01.03 19:31
Pytam!!! Dlaczego to jeszcze jest w sprzedaży?? Od czego są te wszystkie jednostki kontrolujace? Przecież to podatnicy ich utrzymują.... żenada masowa zaglada wszyscy będziemy umierać w męczarniach A skąd ta moda na raka