Karkówka z okładem pieczarkowym

Składniki

Dla 4 osób
- karkówka ok.0,5 kg
- pieczarki ok.15 szt.
-1 duża cebula
-ser żółty
-przyprawy: sól,pieprz,przyprawa:kebab/gyros
- ewentualnie:ketchup i majonez

Sposób przyrządzenia

Karkówkę pokroić w plastry i rozbić. Przyprawić (sól,pieprz,przyprawa do kebaba-gryrosa). Włożyc do lodówki, żeby się przegryzło (czym dłużej tym lepiej). Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i przyprawić dość dużą ilością pieprzu i soli. Lekko podsmażyć. Blachę wyłożyć folią. Na blachę położyć plastry karkówki, na które położyć najpier pieczarki z cebulą,potem (można,ale nie trzeba) po łyżeczce majonezu i ketchupu, a następnie plaster sera żółtego. Piec do upieczenia :))) ok.45 - 60min. w piekarniku ustawionym na 160 stopni.

SMACZNEGO!!!