Składniki na biszkopt:
•	2 czubate łyżki kako
•	250 g masła
•	1,5 szkl cukru
•	0,5 szkl mleka
•	4 jajka
•	1,5 szkl mąki
•	1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
Składniki na masę:
•	500 ml śmietany kremówki 30%
•	2 tabliczki gorzkiej czekolady oraz 2 tabliczki mlecznej czekolady
Ponadto:
•	Batoniki WW/Kit Kat białe lub czekoladowe (około 10 sztuk, zależnie od wielkości formy)
•	M&msy dwa duże opakowania
Biszkopt:
Kakao, masło, cukier oraz mleko zagotować w garnuszku. Wystudzić, a następnie dodać żółtka i mąkę, zmiksować. W oddzielnym naczyniu ubić pianę z białek i delikatnie wmieszać do masy. Przelać do formy o
średnicy 23 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 45 minut w 180 stopniach. Ostudzić, przekroić na 3 blaty.
Masa:
Śmietanę zagotować w garnuszku. Po zagotowaniu zdjąć z palnika, dodać połamaną czekoladę i odstawić do jej rozpuszczenia, co pewien czas mieszając. Przestudzić. Schłodzić w lodówce kilka godzin, a następnie
ubić za pomocą miksera na gęstszą masę.
Blaty biszkoptu przełożyć masą, zostawiając trochę masy na wierzch i boki. Boki tortu obłożyć batonikami, a wierzch posypać m&msami. Torcik obwiązać wstążką.
Smacznego :)