WŁOSKIE PANINI Z SALAMI I BOCZKIEM - przepis. Przepisy na Kanapki i tosty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         WŁOSKIE PANINI Z SALAMI I BOCZKIEM    
 
    
        WŁOSKIE PANINI Z SALAMI I BOCZKIEM
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
        
     
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        •	2 ciabatty lub inne włoskie bułki
•	150 g mozzarelli
•	opakowanie salami z zielonym pieprzem ZM Pekpol
•	opakowanie boczku z plastrach ZM Pekpol
•	szczypta tymianku
•	pomidor
•	kilka liści sałaty lodowej
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Bułki rozciąć wzdłuż, ułożyć na nich plastry mozzarelli, salami, pomidorów i sałaty. Boczek podpiec na grillu lub patelni. Chrupiący boczek ułożyć na kanapce. Dodatki posypać tymiankiem. Zamkniętą bułkę zapiec w opiekaczu.
Smacznego!
                
              
    
    
    
    
    
    
 
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
 
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
 
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.