•	2 łyżki oleju rzepakowego
•	1 mała cebula
•	300 g świeżych podgrzybków
•	100 g świeżych kurek
•	200 g serka topionego kremowego MSM Mońki
•	500 ml mleka
•	1 łyżka ciemnego sosu sojowego
•	100 g sera Gouda MSM Mońki
•	sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny do smaku
Kurki i podgrzybki oczyścić, pokroić w średnie kawałki i podsmażyć na oleju razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Dodać mleko, serek topiony i całość zagotować. Następnie zmiksować i doprawić do smaku sosem sojowym, pieprzami i solą. Przelać do miseczek żaroodpornych, posypać startym na tarce serem żółtym i zapiec od góry w piekarniku. Udekorować listkami natki pietruszki.
Smacznego!
Więcej przepisów znaleźć można na www.msm-monki.pl.