Chleb z sokiem pomidorowym (wypieki z automatu) - przepis. Przepisy na Inne ciasta, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Chleb z sokiem pomidorowym (wypieki z automatu)    
 
    
        Chleb z sokiem pomidorowym (wypieki z automatu)
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
        
     
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - 500g mąki pszennej (typ 500)
- rozgnieciony ząbek czosnku
- 0,5 łyżeczki suszonej natki pietruszki (lub łyżeczka świeżej)
- 2 łyżki oliwy
- 280 ml soku pomidorowego
- op drożdży suszonych (7g)
- 2 łyżki cukru
- 1,5 łyżeczki soli (cebulowej)
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Do formy do pieczenia dodaj produkty płynne, a następnie suche.
Ustaw:
- Program podstawowy.
- Średnio spieczona skórka.
- 750g
Wrażenia:
- bardzo fajnie się kroi (piekłam w nocy, do rana studził się pod ściereczką),
- miękki, pachnący, nie dominujący w smaku,
- najlepiej smakuje z serami
- na pewno upiekę go jeszcze nie raz!
                
              
    
    
    
    
    
    
 
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
 
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
 
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.