Cydr - trunek przygotowywany z soku jabłkowego i drożdży. Wykazuje właściwości antyoksydacyjne - dzięki zawartości przeciwutleniaczy neutralizuje wolne rodniki.
Wiśnie, czereśnie, śliwy, brzoskwinie i inne pestkowe Wiśnie i czereśnie mają wiele zalet - właściwości zdrowotne tych owoców są trudne do przecenienia. Choć czereśnie w 80 procentach składają się z wody, to pozostałe 20 procent...
Zielona herbata na różne dolegliwości Zielona herbata w kapsułkach pozytywnie wpływa na organizm. Zwalcza wolne rodniki, zmniejsza poziom złego cholesterolu, pomaga w usuwaniu toksyn, zapobiegu zmęczeniu. wiecej informacji [wymoderowano]. magdaszewczuk
Zmarszczki - prawdy i mity Pierwsze zmarszczki pojawiają się wokół oczu. Następnie w bruzdach nosowo-wargowych i między brwiami. Najpóźniej na szyi. Zmarszczki są przede wszystkim wynikiem spadku hormonów, ale również skutkiem nadmiaru słońca, palenia papierosów...
Maseczki z domowej spiżareczki! Jestem pewna, że znacie i używacie maseczek domowej roboty. Czasami owoce i warzywa z domowego zaplecza potrafią zdziałać cuda. OTWIERAM WĄTEK Z PRZEPISAMI NA MASECZKI I PEELINGI:zaczynam Maseczka na gładką cerę: świeżo wyciśnięty...
Kiełki - na zdrowie Świeże kiełki obfitują w wartościowe białka i kwasy tłuszczowe omega-3, są także bogate w błonnik. Regularne ich spożywanie przeciwdziała wielu poważnym schorzeniom, wzmacnia system odpornościowy, uzupełnia niedobory witamin i składników mineralnych, a także działa przeciwnowotworowo. Niektóre...