Surówki do obiadu - rzodkiewka TOP 3 - Artykuł
Znajdź nas na

Polub Familie.pl na Facebooku

Poleć link znajomym

Surówki do obiadu - rzodkiewka TOP 3

Szare, zimowe miesiące pożegnaliśmy. Tęsknimy już za świeżymi młodymi warzywami. Pora więc zmieniać nasz jadłospis. Z początkiem wiosny przyrządzajmy surówki do obiadu. Oprócz gotowanych warzyw niech na naszych stołach pojawią się pachnące nowalijki z delikatnym dressingiem.

Rzodkiewka z ogórkiem

Składniki:

  • Pęczek rzodkiewek
  • Zielony ogórek
  • Pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu
  • Sól i pieprz do smaku

Wykonanie KROK PO KROKU

1. Rzodkiewki umyj, usuń ogonki.

2. Zetrzyj  je na tarce.

3. Ogórek pokrój na plasterki.

4. Szczypiorek  posiekaj.

5. Wszystkie składniki wymieszaj, dodaj majonez oraz dopraw solą i pieprzem.



prod mleczne.jpg
pestycydy.jpg
nowalijki.jpg
kleszcz.jpg
aspiryna.jpg
girl-477015_1280.jpg
więcej zdjęć
idź do galerii

Najnowsze komentarze