Surówki do obiadu - rzodkiewka TOP 3 - Artykuł
Znajdź nas na

Polub Familie.pl na Facebooku

Poleć link znajomym

Surówki do obiadu - rzodkiewka TOP 3

Szare, zimowe miesiące pożegnaliśmy. Tęsknimy już za świeżymi młodymi warzywami. Pora więc zmieniać nasz jadłospis. Z początkiem wiosny przyrządzajmy surówki do obiadu. Oprócz gotowanych warzyw niech na naszych stołach pojawią się pachnące nowalijki z delikatnym dressingiem.

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką

Składniki:

  • Pół kapusty pekińskiej
  • Pęczek rzodkiewek
  • Puszka kukurydzy
  • Łyżka majonezu
  • Łyżka jogurtu naturalnego
  • Sól  i pieprz do smaku

Wykonanie KROK PO KROKU

1.Posiekaj kapustę.

2.Rzodkiewki i pokrój w półplasterki.

3.Dodaj odsączoną kukurydzę.

4. Dodaj majonez połączony z jogurtem i dopraw do smaku solą oraz pieprzem.

prod mleczne.jpg
pestycydy.jpg
nowalijki.jpg
kleszcz.jpg
aspiryna.jpg
girl-477015_1280.jpg
więcej zdjęć
idź do galerii

Najnowsze komentarze